روزنامه ایتالیایی «L'antidiplomatico» نوشت: یمن از سال 2015 توسط ائتلافی به رهبری عربستان سعودی مورد حمله جنگی ویرانگر قرار گرفته که علاوه بر ایجاد بزرگترین بحران انسانی، میراث هنری این کشور را نیز تخریب کرده است.
تعداد زائران خارجی مسجدالحرام افزایش یافته است؛ تا جایی که در 6 ماه اخیر حدود پنج میلیون زائر خارجی به خانه خدا مشرف شده و در حال حاضر ۶۰۰ هزار زائر از کشورهای مختلف در عربستان حضور دارند.
معاون نخست وزیر دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که پرونده انسانی یک حق مردمی است و ربطی به مذاکرات نظامی یا سیاسی ندارد، اما جامعه بینالمللی از آن به عنوان برگ برندهای برای مذاکره استفاده میکند.
وبسایت «Pressenza» در گزارشی اعلام کرد که عربستان سعودی در جنگ هشت ساله علیه یمن با وجود برتری نظامی ریاض که ناشی از فروش گسترده تسلیحات غربی است، پیروز نخواهد شد.
یک روزنامه لبنانی به نقل از منابع سیاسی یمن گزارش داد که عربستان سعودی تسلیم مطالبات بر حق این کشور شد و قرار است حل مسائل انسانی یمن، در اولویت قرار داشته باشد.
یک نشریه آمریکایی ضمن زیر سؤال بردن ادعای واشنگتن در مبارزه با تروریسم، تأکید کرد که اگر آمریکا واقعا به دنبال این مسئله است، باید باید با وهابیت در سراسر جهان مبارزه کند که این مسئله از طریق قطع پول به عربستان ممکن است.
سازمان عفو بینالملل رسوایی جدید آل سعود در به خدمت گرفتن افراد برای انتشار اطلاعات کانالیزه شده از عربستان در دانشنامه «ویکیپدیا» را بیانگر میزان تلاش حکومت سعودی برای ساکت کردن صداها و نظرات منتقد دانست.
دستگیری، بازداشت خودسرانه و ناپدید شدن زندانیان عقیدتی و دانشمندان عربستانی در سایه بیاطلاعی خانوادههای این افراد و با وجود مخالفتهای بینالمللی همچنان ادامه دارد.